1


http://blogers.ir/ads/Cover.gif

طرز تهیه چاتنی سیر و گشنیز

طرز تهیه چاتنی سیر و گشنیز

مواد مورد نیاز برای تهیهچاتنی سیر و گشنیز :

سیر
گشنیز
نعنا
ریحان
روغن زیتون
فلفل سیاه
فلفل قرمز
دانه‌ی گشنیز
رازیانه
دانه‌ی خردل
نمک

جزییات تهیه چاتنی سیر و گشنیز

  • می‌توانید ادویه‌ها را به سلیقه‌ی خودتان تغییر بدهید. اما چاتنی هندی باید تند باشد.
  • رازیانه و دانه‌ی گشنیز باعث می‌شود که تندی فلقل دیگر تیز نباشد و جذاب‌تر بشود.
  • می‌توانید به جای نعنا و ریحان از سبزیجات معطر دیگر مثل سوسنمبر یا ترخون هم استفاده کنید.

تدارک و پخت چاتنی سیر و گشنیز

سبزی‌ها را پاک کنید. نسبت سبزی‌ها را بر اساس همین دسته‌های کوچک سبزی می‌گویم. چهار دسته گشنیز، یک دسته نعنا و یک دسته ریحان. مقدار ادویه‌ها دیگر چشمی و سلیقه‌ای است. اما رازیانه زیاد نزنید. حداکثر نصف قاشق چای‌خوری. عطر و طعمش باید در چاتنی حس نشود و تنها اثر ملایم کردن تندی را داشته باشد. برای این مقدار سبزی چهار تا پنج حبه سیر، یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز، همین مقدار فلفل سیاه، و باز هم همین حدود دانه‌ی گشنیز، دانه‌ی خردل نصف قاشق مرباخوری و نمک هم نصف قاشق مرباخوری. رازیانه هم که پیشتر گفتم، نصف قاشق چای‌خوری. همه ادویه‌ها بسایید و آماده داشته باشید.

سبزی‌ها را باید در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. اما تیغه‌ی مخلوط‌کن می‌چرخد و هیچ اتفاقی نمی‌افتد. اول این که کم‌کم سبزی‌ها را اضافه کنید و مقداری روغن زیتون اضافه کنید تا تیغه مخلوط‌کن روان‌تر بچرخد. در ضمن لازم نیست بگذارید، آب سبزی بعد از شستن برود. آب باعث می‌شود که غلظت چاتنی مناسب‌تر باشد و چرخ کردنش هم ساده‌تر است. بدیهی است که باید ادویه‌ها را هم داخل چاتنی بریزید. اگر یکی دوساعت چاتنی بماند خیلی بهتر است، همه مواد از هم طعم می‌گیرند و خوشمزه‌تر می‌شود.

منبع :

وبلاگ لذت پختن

مطالب مرتبط با طرز تهیه چاتنی سیر و گشنیز:
خرید vpn خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio خرید سی سی کم خرید کریو
خرید vpn