» طرز تهیه پیتزای اسفناج | دی فان


ست مانتو و ساپورت ارغوان

ست مانتو و ساپورت ارغوان

مخصوص خانم هاي مشکل پسند و خوش سليقه

به همراه دستبند فيروزه به عنوان هديه

براي مشاهده توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا کليک کنيد . . .

قيمت فقط 59000 تومان !

ست مانتو و ساپورت ارغوان

 

طرز تهیه پیتزای اسفناج

نحوه تهیه پیتزای اسفناج

طرز تهیه پیتزای اسفناج

مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا اسفناج :
ورق یوفکای گرد
کره
اسفناج
پنیر گودا یا بلوچیز

جزیات تهیه پیتزای اسفناج

  • پنیری که بتوان آن را حرارت داد، استفاده کنید. پنیر پیتزا انتخاب بدی نیست اما زیاد هم خوب نیست. پنیر گودا و شبیه آن بهتر است. من از پنیر بلوچیز استفاده کردم.
  • پیش از قرار دادن پیتزای اسفناج آن را برش بزنید. چون بعد از پختن دست کم دو سه لایه‌ی رویی آن قدر ترد هستند که برش زدن آن یعنی خرد شدن.

تدارک و پخت پیتزای اسفناج

اسفناج‌ها را در قابلمه بریزید. اندکی آب، حدود یک استکان یا کمتر، اضافه کنید و بگذارید بپزد. بعد از مدتی اسفناج آب می‌اندازد. تا وقتی آب اسفناج‌ها تمام شود به پختن آن ادامه بدهید.

حالا باید بروید سراغ ورق‌های یوفکا. یک برگ کاغذ روغنی را با کره‌ی آب شده اندکی چرب کنید. یک ورق یوفکا روی کاغذ روغنی قرار بدهید و روی آن را با کره چرب کنید. ورق بعدی یوفکا را روی ورق کره‌ای بگذارید و دوباره روی ورق یوفکا را با کره چرب کنید. چهار ا پنج لایه ورق یوفکا که گذاشتید. روی آن اسفناج پخته  و پنیر را بگذارید. حدود یک سانت و اندی خوب است. دوباره چیدن لایه‌های یوفکا و چرب کردن با کره را آغاز کنید. بعد از چهار یا پنج لایه یوفکا دوباره اسفناج پخته و پنیر؛ و بعد هم چیدن چند لایه یوفکا. لایه‌ی آخر را بیشتر کره بمالید و رویش هم اگر خواستید کنجد بپاشید.چیدن که تمام شد، آن را برش بزنید و بعد به مدت 10 دقیقه یا کمی بیشتر در فر بگذارید. روی آن که برشته شد، از فر بردارید.

منبع :

وبلاگ لذت پختن

=-=-=-=-=-=-=--==-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
   

ارسال نظر