1


http://blogers.ir/ads/Cover.gif

نحوه تهیه پرورده‌ی قیسی

آموزش تهیه پرورده‌ی قیسی

موارد مورد نیاز برای تهیه پرورده‌ی قیسی

برگه‌ی قیسی

سرکه سیب یا انگور

شیره‌ی خرما

هل

جزییات تهیه پرورده‌ی قیسی

از برگه‌های قیسی سفت که خوردنش سخت است استفاده کنید. این جوری از دو جهت سود می‌کنید. اول این که خوردن برگه‌ی دشوار را آسان می‌کنید. دوم این که برگه‌های سفت به این دلیل سفت هستند که شیرینی کمتری دارند. وقتی برگه‌ی قیسی شیرین باشد، شهد آن مانع از سفت شدنش می‌شود.
به جای هل می‌توانید از عرق هل و یا ادویه‌ای که دوست دارید و البته به طعم این معجون سازگار باشد، استفاده کنید.
به جای شیره‌ی خرما می‌توانید از شیره‌ی انگور – سفید یا سیاه – استفاده کنید.
از سرکه‌ی صنعتی به هیچ وجه استفاده نکنید. سرکه‌ی صنعتی طعم تیزی مزخرفی به برگه‌ها می‌دهد.

تدارک خوردنی

برگه‌های قیسی را در مخلوطی از شیره‌ی خرما و سرکه سیب یا انگور می‌ریزید. برای ترکیب سرکه شیره، مقدار آنها را مساوی بگیرید. اگر می‌خواهید ترش‌تر باشد، سرکه‌ی بیشتر و اگر می‌خواهید شیرین باشد، شیره‌ی خرما را بیشتر کنید. چند هل را هم پوست بگیرد و دانه‌هایش را خوب بکوبید و به آن اضافه کنید. چند روزی صبر کنید تا عمل بیاید.

منیع :

وبلاگ لذت پختن

مطالب مرتبط با نحوه تهیه پرورده‌ی قیسی:
خرید vpn خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio خرید سی سی کم خرید کریو
خرید vpn