1


http://blogers.ir/ads/Cover.gif

نحوه تهیه نوشیدنی موهیتو

نحوه تهیه نوشیدنی موهیتو

موارد مورد نیاز تهیه نوشیدنی موهیتو

 آب

عسل

لیمو

نعنا

آب گازدار (سودا)

جزییات تهیه موهیتو

دستور اصلی موهیتو شکر دارد، من به جایش عسل گذاشتم که خیلی بهتر است. می‌توانید قند خرما هم استفاده کنید.
در دستور اصلی به جای آب چیز دیگری است که آن را هم در اینجا جایگزین کردم. البته من آب نریختم و مطابق دستور اصلی عمل کردم.
اگر مهمان دارید و می‌خواهید با موهیتو از آنها استقبال کنید، مخلوط داخل بطری را درست کنید و در یخچال بگذارید. هر وقت یکی از مهمان‌هایتان آمد، بطری را از یخچال در می‌آورید، یک دقیقه‌ای تکان می‌دهید و موهیتو را به سرعت آماده می‌کنید.
نعناهایی که تند هستند و به نعنا فلفلی مشهورند، برای موهیتو خیلی بهترند.
لیموی میناب برای موهیتو بهتر است، اما از لیمو سنگی هم می‌توانید استفاده کنید.

تدارک خوردنی

نعنای تازه را خرد کنید، نه خیلی ریز و نه خیلی درشت. یک بطری آب نیم‌لیتری را بردارید و نعناهای خرد شده و دو قاشق عسل را هم داخل بطری بریزید. آب لیموهای تازه را بگیرید و به همراه پره‌های آن داخل بطری بریزید. حدود ۵۰ تا ۶۰ سی‌سی بطری را از آب لیمو پر کنید. بقیه بطری را آب  پر کنید تا حدود ۴۰۰ سی‌سی بطری پر شود. حسابی بطری را تکان بدهید. خیلی شدید و دست‌کم پنج دقیقه.
برای سرو کردن موهیتو، چند تکه یخ را در لیوان بیندازید. تا یک سوم لیوان را از مخلوط داخل بطری بریزید و بقیه‌ی لیوان را با آب گازدار پر کنید. با یک برش لیمو و یک برگ نعنا، موهیتو را تزیین کنید

منبع :

وبلاگ لذت پختن

مطالب مرتبط با نحوه تهیه نوشیدنی موهیتو:
خرید vpn خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio خرید سی سی کم
خرید vpn