1


http://blogers.ir/ads/Cover.gif

آموزش تهیه گلابی دارچینی

نحوه تهیه گلابی دارچینی

مواد مورد نیاز :

۱٫گلابی

۲٫ شکر قهوه‌ای

۳٫دارچین

جزییات کار

به جای شکر قهوه‌ای می‌توانید از شکر معمولی استفاده کنید. یک رقم شکر هست که رنگش قهوه‌ای کم‌رنگ است، شبیه شکر معمولی فقط کمی به قهوه‌ای می‌زنه. رنگ این شکرها گرفته نشده است اما طعمش شبیه شکر سفید است. شکر قهوه‌ای که منظور من است، از آنهاست که به هم چسبیده‌اند و در معرض هوا سریع خشک می‌شود. طعمش به ترشی می‌زند، چون تصفیه نشده است و عمومن از چغندر قند تهیه می‌شود و نه نیشکر.
میوه‌های دیگر را هم می‌توان با این روش درست کرد. مثل آن هلو که در عکس می‌بینید.
طعم‌های دیگری غیر از دارچین هم می‌توانید به میوه‌ها بدهید. اما خب دارچین چیز دیگری است.

مراحل انتهایی

با چاقو روی پوست سه یا چهار تا گلابی را با فاصله‌های کوتاه خط‌خطی کنید. این کار برای این است که طعم گلابی‌ها به شهد برود و شیرینی شکر نیز به گلابی‌ها نفوذ کند. گلابی‌های خط‌خطی را در قابلمه کوچکی به شکل ایستاده بگذارید. قابلمه باید به اندازه‌ای باشد که گلابی‌ها ایستاده در آن کیپ شوند. حدود ۳ تا ۴ قاشق شکر قهوه‌ای به آن اضافه کنید. در قابلمه کمتر از یک لیوان آب بریزید. دو تا لوله دارچین را هم چند تکه کنید و به گلابی‌ها اضافه کنید. قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد، آن قدر که آب آن تمام شود و شکرها به کاراملی غلیظ تبدیل شوند.

منبع :

وبلاگ لذت پختن

مطالب مرتبط با آموزش تهیه گلابی دارچینی:
خرید vpn خرید وی پی ان خرید vpn خرید vpn خرید kerio خرید سی سی کم خرید کریو
خرید vpn